Galleri/Gallerie/Udførte opgaver

20-06-2023

Aabenraa Cylinderservice

Chevrolet Bel Air stationcar fra 1957 – motoren er blevet gennemrenoveret af Aabenraa Cylinder Service og klar til de næste mange år

Een af mange opgaver udført af Aabenraa Cylinder Service – kontakt os på tlf. 7462 5765 hvis du har en opgave.

Følg Aabenraa Cylinder Service på https://www.facebook.com/aabenraacylinderservice/

09-05-2022

Aabenraa Cylinderservice

Perkins 4.108 – gennemrenoveret og klar til de næste mange år

Alle motorer har en historie. 

Denne 4-cylindrede Perkins marinemotor er fra 1981 og sidder i en Dufour 9000 sejlbåd. Fra typeskiltet: 51 HK , 2,3 ltr. 15.150 driftstimer.

Har bl.a været med på tur fra Grækenland til Belgien uden at knurre. 

Een af mange opgaver udført af Aabenraa Cylinder Service – kontakt os på tlf. 7462 5765

18-06-2021

Aabenraa Cylinder Service

Se videoclip – Nyt liv í motorer af enhver art

Fra traktormotorer, bådmotorer, til de helt store gasgeneratorer, og som her i en Mercedes 280 CE – vi er specialister i komplette motorrenoveringer af enhver slags.  

Denne gang er det en motor til en ægte klassiker – en Mercedes 280 CE fra 1980.

Selve blokken blev boret til overstørrelse, topstykket blev renoveret. nye lejer i krumtappen, oliepumpen skiftet, nyt timing-kit installeret.

Motoren bliver komplet monteret.

Se videoclip her:

07-04-2021

SE VIDEO – Bådmotor renoveret – hør hvordan den lyder 

Normalt får vi kun muligheden for at vise den renoverede motor – i det her tilfælde fik vi lov til at få en snak med ejeren og høre hvordan motoren lyder.

Forhistorien kort: Perkins Marine dieselmotor – Kørte tør for olie – komplet renovering – tolerance på +/- 0,01 mm

Hos Aabenraa Cylinder Service sleb de krumtappen, satte ny plejlstang i og halvfærdige nye foringer blev udboret, nye stempler, og topstykket blev tilpasset, og motoren blev samlet igen og gjort klar til kunden.

Et stykke tid efter fik vi lov at høre motoren, som kunden selv havde monteret i sin fritidsbåd. 

– Jeg valgte at få motoren renoveret ganske enkelt fordi der var en rigtig stor besparelse i forhold til at købe en ny motor, lød det fra den glade ejer, der er særdeles godt tilfreds med resultatet. 

Aabenraa Cylinder Service er et specialfirma, der udfører komplette motor-renoveringer af alle typer motorer, cylinderservice og rensning af partikelfiltre.

11-03-2021

Motoren i en Fendt traktor fik livet tilbage igen

I sidste uge kunne Klaus hos Aabenraa Cylinderservice melde en Deutz motor klar. Motoren var blevet gennemrenoveret. 

Opgaven kommer fra en af vore mange kunder i  Nordtyskland. 

– Motorblokken var defekt, og der blev anvendt en brugt motorblok til at genopbygge motoren. Nye cylindre, nye stempler, lejer blev udskiftet, turbo blev udskiftet og meget mere. Og motoren blev samlet igen så kunden kan lægge den i traktoren igen.  

Arbejdet med at renovere en motor foregår med 1/100 mm nøjagtighed, og hos Aabenraa Cylinderservice er det erfarne medarbejdere, der ved hvilke krav, der stilles til de forskellige motorer uanset om de ligger i en båd, bil, traktor, generator eller en entreprenørmaskine. 

– Når motoren er blevet renoveret, gennemgår den en test hos os på værkstedet, så vi kan kontrollere, at motoren kører som den skal, fortæller Lars Pedersen fra Aabenraa Cylinderservice. 

Det er altid både en konstruktionsmæssig og en økonomisk fordel at få en motor gennemrenoveret fremfor at skifte til nyt. 

Opgave udført hos Aabenraa Cylinderservice – følg os på Facebook. 

29-01-2021 – Specialopgave udført – patienten reddet

Det var ikke en standardopgave, der forleden blev udført på værkstedet hos Aabenraa Cylinderservice. Kunden havde afleveret en Deutz motorblok med en synlig revne i foringen. Lars borede den delvist fritstående foring ud. Der blev fremstillet en ny foring og monteret i blokken.På den måde blev motorblokken reddet.

– Det er opgaver vi kan udføre fordi vi har mange års erfaring indenfor området med motorblokke, cylindre, foringer og så har vi samtidig specialmaskinerne som er skræddersyet til vores opgaver, fortæller Lars Pedersen fra Aabenraa Cylinderservice.

– Vi klarer også de opgaver du har…

Se mere om Aabenraa Cylinderservice på www.aabenraacylinderservice.dk Og følg os på Facebook – www.facebook.com/aabenraacylinderservice

Aabenraa Cylinderservice- Vi renoverer også motorer fra ægte veteranklassikere. Som nu denne motor fra en Triumph TR6.Motoren er blevet gennemrenoveret og klar til kunden.Komplett überholt und abholbereit für den Kunden..Se mere om Aabenraa CylinderService, og det virksomheden kan tilbyde på hjemmesiden. Og følg os på Facebook.


Fiat 1,3 liters dieselmotor 330A1000 – gennemrenoveret og klar til kunden.Fiat 1,3 Liter Dieselmotor 330A1000 – komplett überholt.

Følg os på Facebook.

11-01-2021

Aabenraa Cylinderservice

Mercedes OM 636 Marine (180D) – gennemrenoveret og klar til kunden.
Mercedes OM 636 (180D) – komplett überholt.

Se mere om Aabenraa CylinderService, og det virksomheden kan tilbyde på Facebook.

11-01-2021

Aabenraa Cylinderservice

Perkins 400-serie – gennemrenoveret og klar til kunden.Perkins 400-Seie – komplett überholt.

Se mere om Aabenraa CylinderService, og det virksomheden kan tilbyde på Facebook og følg os.

23-12-2020

Aabenraa Cylinderservice

Perkins 404-22 og Doosan V12 – gennemrenoveret og klar til kunden.

.Se mere om Aabenraa CylinderService, og det virksomheden kan tilbyde på hjemmesiden www.aabenraacylinderservice.dk og følg os på Facebook.

En god jul til alle.

Ein frohes Fest wünschen wir.

14-09-2020 –

Aabenraa Cylinder ServiceNy motor totalrenoveret – Igen en Perkins – denne gang en 1104. Neuer Motor total renoviert – wieder ein Perkins – dieses mal ein 1104.

11-06-2020 – Aabenraa Cylinder Service: Og igen har vi en Deutz TCD 2012 L 06 – 4 V klar til kunden.Deutz TCD 2012 L06 – 4V nach der Generalüberholung bereit für den Kunden .Se mere om Aabenraa CylinderService og det virksomheden kan tilbyde på www.facebook.com/aabenraacylinderservice.dk og følg os her.

20-05-2020: Aabenraa CylinderService: Denne Deutz BF 6 M 1012 EC er blevet klar til udlevering til kunden i dag. Motoren hører til i en Atlas gravemaskine.

Diesen Deutz BF 6 M 1012 EC konnten wir heute fertigstellen und an den Kunden ausliefern. Der Motor gehört zu einem Atlas Bagger .

Se mere om Aabenraa CylinderService og det virksomheden kan tilbyde på www.aabenraacylinderservice.dk og følg os her på Facebook.

Aabenraa Cylinder Service: Videoklippet viser flugtboring af en Mitsubishi motorblok til et biogasanlæg.Sådanne opgaver og mange andre udføres af Aabenraa Cylinder Service. Følg virksomheden på www.facebook.com/aabenraacylinderservice.dk

Aabenraa Cylinder Service:

En gennemrenoveret Doosan V12 motor til et biogasanlæg.

Dieser V12 Doosan Motor für eine Biogasanlage wird heute ausgeliefert.

Følg virksomheden på www.facebook.com/aabenraacylinderservice

Aabenraa Cylinder Service: Denne prægtige Setra Bus fra 1956 får nu en komplet renoveret motor lagt i.

Dieser schöne Setra Bus von 1956 bekommt nun einen generalüberholten Motor von Aabenraa Cylinderservice.

Aabenraa Cylinder Service: Denne Mercedes OM 502 hører til en Claas Snitter. Den er blevet komplet renoveret af Aabenraa Cylinder Service.

Natürlich können wir auch aktuelle Motoren. Dieser Mercedes OM 502 gehört zu einem Claas Feldhäcksler. Auch dieser Motor wurde generalüberholt.